Valorant-træner søges!

Vi udbyder et Valorant-hold for 7.-10. klasser i samarbejde med Fredericia Kommune efter sommerferien. I den forbindelse søger vi en træner til dette hold. I første omgang for perioden uge 34-41 (tirsdage ml 18:30 og 20:30), men med mulighed for forlængelse.

Vi forventer at du kan, evt. med hjælp fra os, strukturere et forløb så spillerne både i løbet af hver træning og i forløbet, kommer rundt om de forskellige elementer af spillet. Vi lægger stor vægt på opbyggelsen af et fællesskab på vores hold, samtidig med at vi gerne ser at du kan levere individuel sparring til vores spillere. Vi sigter mod at integrere fysisk aktivitet i vores træninger, f.eks. træning af koordinations- og reaktionsevne og samarbejde. Men vi er klar til at hjælpe og understøtte ALLE vores trænere og frivillige, så kontakt os hvis du har lysten til at være træner!

Kontakt Mads på formand@egifesport.dk eller her FB hvis du er interesseret! Vi er som udgangspunkt en frivillig forening, men vi kan kompensere for div. udgifter afhængig af din situation. Der er også mulighed for direkte aflønning i forbindelse med arrangementer, samt for uddannelse..