Kære alle – VIGTIG INFO ang. NPE#9

Da et stort antal stævner og arrangementer bliver afholdt i samme weekend som NPE#9 – har dette forhindret mange i at deltage – derfor ser vi os desværre nødsaget til at udskyde afholdelsen af NPE#9
 
Vi er blevet ramt af række uheldige sammenfald med andre begivenheder, herunder Tivoli-cup for en del håndboldspillere, en kommunal ungdomsfest og et årgangsarrangement på en af skolerne.
 
Det betyder at vi tilmeldings-mæssigt ligger under halvdelen af det normale deltagerantal. Det giver os både økonomiske udfordringer, samt vi er bange for at det ikke bliver et særligt spændende og energisk event, som det ellers plejer at være.
 
Vi har derfor valgt at udskyde afholdelse af NPE#9 til en gang først i det nye år. Vi vil straks gå i gang med at finde en egnet dato, og melde denne ud hurtigst muligt. Alle der har købt billetter vil få deres penge retur via vores billetudbyder, SafeTicket. Hvis du har spørgsmål eller problemer med denne refundering, så tøv ikke med at skrive til os.
 
Vi er virkelig kede af at måtte skuffe de tilmeldte – men vi er også bange for at børnene også ville blive rigtig skuffede hvis vi havde valgt at afholde et så lille et event. Derfor synes vi at den mindst dårlige løsning er at udskyde.
 
Mvh
EGIF E-Sport og hele holdet bag NPE#9