Information til forældre


EGIF E-Sport vil skabe sunde og trygge rammer med henblik på at alle kan være med, uanset alder, religion og køn. Dette vil konkret komme til udtryk i forbindelse med medlemmernes og bestyrelsens adfærd/handlinger.

EGIF E-Sport har nul-tolerance over for mobning, hvilket derfor også kan medføre bortvisning, såfremt problemet ikke kan løses gennem en konstruktiv dialog.

EGIF E-Sport vil tilsikre sig at udvalget af spil, indhold i træning og vaner omkring E-Sport i foreningen tager udgangspunkt i disse værdier.

Det er ikke tilladt at gamble og handle eksempelvis med ’skins’, da dette kan medvirke til afhængighed og skabe en usund kultur (Se kodeks på PDF og nedenfor).

EGIF E-Sport etiske kodeks tager udgangspunkt i DGI-anbefalinger, hvor følgende er gældende:

  • Euforiserende stoffer er bandlyst i forbindelse med E-Sport og vil medføre bortvisning,
  • Børn og unge under 16 år må ikke drikke alkohol. Alkohol hører endvidere ikke sammen med E-Sport, hverken under træning eller til kamp,
  • Børn og unge under 18 år bør ikke ryge eller tage snus, og det hører ikke hjemme i foreningen,
  • Børn og unge under 15 år bør ikke drikke energidrik. Energidrik bør generelt indtages med måde.

Kort sagt – Ingen alkohol og stoffer. Energidrikke anbefales ikke.

EGIF E-Sport indhenter børne- og straffeattest på alle instruktører, samt bestyrelsesmedlemmer, der bidrager direkte i træning og omgang med foreningens medlemmer.

EGIF E-Sport er medlem af Dansk Gymnastik og Idrætsforening (DGI) og følger generelt DGI-anbefalinger i relation til E-Sport.