Du kan blive medlem ved at tilmelde dig et af vores hold. Det giver dig adgang til at komme og benytte vores fede maskiner og mærke det gode stemning. Vi tilbyder både mulighed for “åben spil” – hvor du kommer og spiller liiige det du har lyst til, OG rigtig træning på hold, hvor en kvalificeret træner hjælper dig med at blive bedre!

Se vores hold herunder – vi tilbyder:

  • Fortnite, mandage 15:30-17:30, Trænere: Tenna Wahl 
  • Valorant eller CS:GO hold for 7.-10. klasser i samarbejde med Ungdomsskolen i Fredericia Kommune. Tilmelding via AULA i uge 32. Holdet kører i ugerne 34 til 41. 
  • Oldboys-aften, torsdage 19:00-22:00, opstart sandsynligvis 22/9. Kontakt formand@egifesport.dk

Vores målgruppe er børn og unge mellem (sådan ca) 8 og 25 år, men der bliver nok også plads til et par oldboys-hold på sigt. Det vigtigste er ikke alderen, men at man har en fornuftig indstilling til Esport og gaming. Hvis I er i tvivl, så kontakt os eller kom forbi til en træning (helst aftalt på forhånd på vores dedikerede hold). 

Holdene med trænere er prissat til ca 50 kr per gang, åbent spil (tilbydes ikke i øjeblikket) og oldboys bliver prissat til ca det halve, med månedlig betaling. 

 

Vi håber på jeres forståelse for at vi kan blive nødsaget til løbende at justere tilbuddene, grundet ændringer i tilslutningen og holdsammensætningerne. Hvis vi ændrer på holdene, vil I naturligvis have mulighed for at fortryde og blive kompenseret for undervisningsgange der ikke er afholdt.